Oferte Photo Video

 

Surprindem Momente unice la 360° .

in 2020 echipa noastra a lansat acest concept iar 2022 am fost printre liderii de piata din acest domeniu fapt pentru care ne-au ales cele mai mari companii de curierat, it dar si festivaluri

VIDEO BOOTH SELFIE 360 este o platforma care inregistreaza cadre la 360 grade. Clipul procesat poate fi descarcat pe telefon, trimis pe email sau pe retelele sociale.

CLICK AICI si vezi toate detaliile despre Platforma Selfie 360 denumita Video Booth Selfie 360

Cabina foto este un trend ascendent in Romania, fiind întâlnită din ce in ce mai des la petreceri.

O cabina foto este dotată cu un ansamblu de echipamente profesionale, capabile să fotografieze și să printeze poza pe loc.

Cabina se amplasează în locația petrecerii tale și va fi permanent asistata de un operator specializat. Ea funcționează și singura, însă noi vrem sa ne asiguram că nu vor fi întâmplări neprevăzute  cum ar fi terminarea hârtiei sau atingerea unui buton necorespunzător.

Uneori la începutul sau spre finalul unui eveniment poate să apară monotonia. Cabina foto joaca un rol important în aceste momente, fiind considerată chiar atracția serii in materie de „accesorii” ale unei petreceri.

Grafica fotografiilor este complet personalizabila, putem pune nume, data, culori, fundal, orice îți dorești tu!

CLICK AICI si descopera toate informatiile necesare referitoare la Cabina Foto

Photo Corner ? DA !

E chic, e proaspăt și cu mult lipici la invitați. Foto cornerul e acel loc unde se imortalizează zâmbetele, ochii plini de veselie, ținutele festive și amintirile.

Este un detaliu care completează și înfrumusețează atmosfera generală a unei nunți și care vine la pachet cu multă apreciere din partea oaspeților. Cum să nu ne bucure ideea de a avea un loc spectaculos în care să ne facem câteva poze sau selfi-uri? Până la urmă, așa ne păstrăm amintirile intacte, corect? 🙂

Foto corner-ul este și o soluție bine venită ca rezolvare la unele probleme legate de idei pentru ședința foto la nuntă. Dacă e realizat cu profesionalism de către designeri floriști sau specialiștii în domeniu, foto corner-ul poate să fie decorul de vis pentru unele cadre care sa rămână în albumul de nuntă.

Iti prezentam doar un Photo Corner din cele pe care le avem in portofoliu

Foarte importante într-o petrecere, accesoriile fac diferența. În acest moment dispunem de albume guestbook, pistoale de bani, de baloane,confetti, accesorii haioase,peruci, măști, ochelari, mașini de fum, led bar profesionale, bețe luminoase etc

GHEATA CARBONICA PENTRU SAMPANIE

Cu certificat de conformitate

Detaliul vizual care da o eleganta aparte inca de la prima interactiune gazde – invitati

MASINA FUM GREU PENTRU DANSUL MIRILOR

Un efect spectaculos,
de neuitat și nelipsit
de la evenimentele
festive, de obicei în
deschiderea serii sau
la prezentarea
tortului.

GUESTBOOK

În albumul pentru
oaspeți lipim poze cu
invitații, iar ei, cu un
pix special, vă pot
lăsa un mesaj.
O modalitate inedita
de a vă aduce aminte
peste ani de o zi
specială și de cei
care v-au fost alături.

Activitatea noastra in cifre

0
Evenimente Corporate
in 2022
0
Evenimente Private
in 2022
0
Echipe PhotoVideo360
in 2022
0
Evenimente deja contractate in 2023