La un pahar…. de vorba !

Ne straduim sa iti oferim informatii pretioase din domeniul in care activam , de la noutati in tehnologie foto video pana la sfaturi care te vor ajuta in alegerea furnizorilor potriviti.

 

AFACERI DE LA ZERO - ZF.RO

AFACERI DE LA ZERO. Roxana și Vasile Bănică au creat brandul Photo Video 360 și merg la evenimente în toată țara pentru a face fotografii: „Atunci când fac o fotografie, oamenii păstrează momentul“

CEO GALA 2023

Cabina foto întotdeauna a fost atracția momentului: locul unde se întâlnesc distracția și amintirile frumoase! 

Echipa PhotoVideo360.ro a fost prezenta si foarte apreciata pentru serviciile de top oferite in cadrul evenimentelor celebrei publicatii WALL STREET.

Iti recomandam sa apesi butonul „articol complet” pentru a te convinge de feedback-ul primit.

Multumim pentru aprecieri si pe aceasta cale.

Aparitie in revista Kudika

Astăzi povestim despre noi, echipa PhotoVideo360.ro, o echipa cu o experiență de peste 10 ani în domeniul evenimentelor reușite.

Povestea noastră începe cu un eveniment semnificativ, căruia am vrut să-i adăugăm acel detaliu pentru a-l transforma în ceva memorabil. De la pasiune la business a mai fost doar un pas care a venit de la sine. Ne place să credem că nu vindem servicii, ci soluții, momente memorabile și detalii de finețe.

Interviu cu Roxana - Owner PhotoVideo360.ro

Cu ceva timp în urmă, am avut plăcerea să vorbesc cu Roxana, ce a pus pe picioare Cabina Foto Elite Photobooth, într-un moment în care a avea propria afacere a fost cea mai bună decizie pentru ea și familia ei.

Aș vrea să povestim despre viața unei femei, din momentul în care a devenit mamă. Totul se învârte, ajustează și mulează în jurul micului univers pe care îl reprezintă copilul. Orice alte dorințe, obiective, vise ajung pe lista mea…

𝐋𝐚 𝐜𝐞 𝐬𝐚 𝐟𝐢𝐦 𝐚𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢 𝐚𝐭𝐮𝐧𝐜𝐢 𝐜𝐚𝐧𝐝 închiriem 𝐨 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚 𝟑𝟔𝟎 𝐒𝐞𝐥𝐟𝐢𝐞 ?

In primul rand trebuie sa verificati istoria celor de la care doriți să închiriați. Daca activeaza de mult in domeniul foto-video, cine sunt persoanele din spate, exista review-uri reale de la persoane care au mai cumparat de la ei?
Site-ul și review-urile din pagina de Facebook ale clienților care deja au colaborat cu ei, va pot oferi informații importante.

In al doilea rand trebuie sa fiti atenti la ce este inclus in pret: aici cel mai des firmele care închiriază oferă un preț de baza după care pot apărea costuri suplimentare ce va poate da peste cap bugetul sau pot influenta aspectul final al video-urilor: lumini ambientale, lumini colorate, stâlpișori pentru delimitarea spatiului necesar rotirii brațului și protecția celorlalți invitați, accesorii ce pot schimba dinamica filmulețelor: pistol de bani, pistol de baloane sau orice accesorii haioase.

Alt element la care trebuie sa fiti atenti, este calitatea și timpul în care un filmuleț poate fi procesat. Acesta diferă în funcție de aparatura folosita de la câteva secunde, la câteva minute, ceea ce face diferența semnificativ la numărul final de filmulețe făcute.

Un ultim aspect la care sa fiti atenti, este semnarea unui contract de închiriere, pentru rezervarea ferma a datei și pentru a fi siguri de o colaborare transparenta, bazata pe un contract între părți.

In 2021 am facut Valuri de bine alaturi de David Popovici si Camelia Potec si Asociatia Conil in cadrul Swimathon Bucuresti.

Swimathon este un eveniment de caritate care are loc anual și care încurajează participanții să înoate distanțe mari pentru a strânge fonduri pentru organizații și cauze caritabile.

Participanții la Swimathon își stabilesc propriul obiectiv de înot, care poate fi de la o distanță de 400 de metri până la o întreagă maraton de înot de 10 km. Evenimentul are loc în piscine sau în ape deschise și poate fi completat de indivizi sau echipe de înotători.

Swimathon a fost fondat în 1986 și de atunci a strâns milioane de lire sterline pentru cauze caritabile. Acest eveniment este susținut de numeroși voluntari și sponsori care ajută la organizarea și promovarea evenimentului.

În plus față de strângerea de fonduri, Swimathon oferă și oportunități pentru îmbunătățirea sănătății și fitness-ului. Participanții trebuie să se pregătească fizic și mental pentru a-și atinge obiectivele de înot și pot să beneficieze de antrenamente suplimentare și sfaturi de la antrenori profesioniști.

În ultimii ani, Swimathon a crescut în popularitate, atrăgând mii de participanți și adunând sume impresionante de bani pentru cauze caritabile importante. Este un eveniment care reprezintă o modalitate excelentă de a susține cauze importante, de a-ți îmbunătăți sănătatea și de a petrece timp într-un mod plăcut și distractiv.