Imprimanta de piele

Tatuaje temporare pe piele pentru evenimente private dar si corporate

Tatuajele temporare pe piele sunt o alternativă populară la tatuajele permanente, deoarece permit exprimarea creativității fără a fi necesară o angajare permanentă. Acestea sunt de obicei realizate cu echipamente speciale tip IMPRIMANTA DE PIELE, cu tus special care poate fi aplicat direct pe piele și care se va deteriora sau se va spăla in aproximativ 3 zile.

Există o varietate de tatuaje temporare disponibile, de la modele simple, cu o singură culoare, la modele mai complexe și detaliate. 

Unul dintre avantajele tatuajelor temporare pe piele este că pot fi aplicate rapid și fără durere. De asemenea, acestea sunt o alegere excelentă pentru persoanele care doresc să experimenteze cu diferite modele sau culori, dar nu sunt sigure dacă doresc să facă un tatuaj permanent.

Tatuajele temporare pot fi aplicate oriunde pe corp și pot fi îndepărtate cu ușurință prin spălare sau utilizarea unui solvent special. De aceea, sunt o opțiune populară pentru festivaluri, evenimente sportive sau alte ocazii speciale.

În plus, tatuajele temporare pot fi utilizate ca un instrument de marketing sau de promovare a brandului. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul sau designul companiei și distribuite ca suveniruri sau cadouri promoționale.