Cabina Foto

Oferim spre închiriere cabina foto și odată cu ea oferim zâmbete, distracție și voie bună ție si invitaților tai! Accesorii haioase pentru muuuulte fotografii hazlii!

La noi, ai amintiri de neuitat, NELIMITATE!

Așa cum știm deja, cele mai frumoase amintiri sunt păstrate în fotografii!

Cabina  foto este un trend ascendent in Romania, fiind întâlnită din ce in ce mai des la petreceri.

O cabina foto este dotată cu un ansamblu de echipamente profesionale, capabile să fotografieze și să printeze poza pe loc.

Cabina se amplasează în locația petrecerii tale și va fi permanent asistata de un operator specializat. Ea funcționează și singura, însă noi vrem sa ne asiguram că nu vor fi întâmplări neprevăzute  cum ar fi terminarea hârtiei sau atingerea unui buton necorespunzător.

Uneori la începutul sau spre finalul unui eveniment poate să apară monotonia. Cabina foto joaca un rol important în aceste momente, fiind considerată chiar atracția serii in materie de „accesorii” ale unei petreceri.

Grafica fotografiilor este complet personalizabila, putem pune nume, data, culori, fundal, orice îți dorești tu!

Poți face foto-marturii pentru invitații tăi la cabina foto, iar pentru tine putem face dubluri ale fotografiilor cu invitatii, pe care le așezăm într-un album- guestbook, iar ei vor putea scrie câteva cuvinte pentru voi acolo.

Atunci când închiriezi o cabina foto pentru evenimentul tau, oferi invitaților un moment în plus de distracție. Ei vor pleca acasă cu cate fotografii doresc.

Tot ceea ce trebuie să faceți este să vă alegeți un accesoriu haios dintre cele pe care noi vi le punem la dispoziție, sa vă poziționați in fata cabinei și să apăsați „START” – in 10 secunde cabina printează fotografia făcută și o puteți lua de la capăt de cate ori vreti. Fotografiile sunt nelimitate!

Închirierea unei cabine se face pe ore, în funcție de evenimentul pe care îl ai. Iar în acest timp beneficiați de fotografii nelimitate pentru oricare dintre pachetele noastre!

Pachetul pentru cabi­na foto include:​

Cabina foto
Asistent specializat pe toata durata inc­hirierii
Camera foto profesio­nala (DSLR)
Aspect modern al apa­raturii
Personalizare de la 0, in ton cu evenime­ntul
Generare design în soft profesional
Fundal foto la alege­re dintre cele exist­ente​
Accesorii haioase
Numar nelimitat de fotografii digitale (predate pe loc prin qr code sau mail)
Număr nelimitat de fotografii printate (inclusiv dublurile unei fotografii sunt nelimitate)
Banda magnetica
Plicuri
Consultanta și suport

Iti recomandam si CABINA FOTO pentru evenimentul tau !